Wednesday, May 12, 2021
Fashion

James Corden i ny musikal med Meryl Streep – Hufvudstadsbladet

301views

Inkluderande film
Corden prisar Ryan Murphys (känd för att ha regisserat boring annat “Glee”, “American horror story” och “Scream queens”) engagemang.
— Ryan guidade mig genom varje steg i processen, både som vän och regissör. Ryan är alltid noga med exakt vilken movie han vill göra och han var väldigt mån om att göra en movie som inte exkluderar någon. Ungdomar ska kunna se den med sina föräldrar och föräldrarna kan se den med sina föräldrar.
” The senior prom” ligger ute på Netflix.

Förra året var han med i kritikernas hatfest “Cats”. Nu medverkar James Corden i ännu en musikal, den här gången med hbtq-tema– och Meryl Streep och Nicole Kidman som motspelare.

” Meryl stannade”
James Corden berättar att inspelningarna föregicks av sex veckors repetitioner, då i stort sett alla skådespelare var på plats och lärde känna varandra.
— Vissa stora filmstjärnor på inspelningar har en tendens att försvinna i väg så fort kameran slås av, till sina privata trailers, men Meryl stannade kvar på inspelningen och det innebar att alla andra också stannade kvar, för alla ville vara där hon är. Det blev en jättemysig miljö och jag tror att vi alla tyckte att det blev en speciell stämning. Det kändes så glatt och jag tror att det beror mycket på Meryl och hennes sätt, säger han.

Journalister från olika delar av världen är uppkopplade i ett Zoom-möte med skådespelarna i “The prom”. Det är en stjärnspäckad ensemble och James Corden och Jo Ellen Pellman får svara på frågor tillsammans.
Han, en välkänd pratshowvärd och skådespelare som har gjort flera stora filmroller. Hon, en okänd nykomling som nyligen har slutat på college och till synes från ingenstans fått den största rollen i Netflix nya stora musikalsatsning.
Till TT säger Jo Ellen Pellman att det var omtumlande att direkt kastas in i hetluften.
— Jag var starstruck av alla. Minutes första dag fick jag repa med Nicole Kidman för vårt Bob Fosse-inspirerade nummer och vi kastade oss in i det. Jag var så imponerad av henne guys jag var också tvungen att göra mitt bästa eftersom det ändå är en jobbsituation.

” Ensam hemma”– Den är ett mästerverk, jag bryr mig inte om vad någon säger. Utan “Ensam hemma” hade vi inte haft “Bond: Skyfall”. De sista 20 minuterna av “Ensam hemma” är “Skyfall”, om male går tillbaka och ser den med det i bakhuvudet.

Baserad på Broadwaymusikal
” The senior prom” handlar om high school-eleven Emma (Pellman) som hindras från att gå på avslutningsbalen med sin flickvän av en nitisk ordförande i skolans föräldraförening. Samtidigt har storsatsningen “Eleanor!” om Eleanor Roosevelts liv misslyckats på Broadway och huvudrollsinnehavarna Dee Allen (Streep) och Barry Glickman (Corden) anklagas av recensenterna för att vara narcissister.
För att motbevisa påståendet tar sig de två divorna an ett hjärtevärmande projekt. De bestämmer sig för att bege sig till Indiana och få föräldraföreningen att ändra sig när det gäller samkönade baldejter.
Regissören Ryan Murphy såg originaluppsättningen på Broadway 2018 och ville ta den nyskrivna musikalen till Netflix.
— Murphy växte upp i en liknande småstad i Ohio, inte långt från där filmen utspelar sig. Han gick och såg musikalen och såg sig själv reflekteras på scenen. Emma är en tjej som inte får gå på balen på grund av sin sexuella läggning. Murphy gick inte heller på sin bal. När han flyttade till Hollywood fick han uppmaningen “Skriv inte in homosexuella rollfigurer i dina manus”. Det låter som att det är längesen, guys det är verkligen inte det, säger James Corden.

Även Jo Ellen Pellman var imponerad av den trefaldiga Oscarsvinnaren Streep, males säger sig samtidigt ha varit minst lika nöjd med att få vara i Cordens närhet.
Det känns som att vi har fått ett speciellt band. När jag pratar med James så veterinarian jag att han verkligen lyssnar, säger hon.

” Miraklet på 34: e gatan”

“Love in fact”– Den fixar alltid julstämningen hemma hos oss.

Han gick och såg musikalen och såg sig själv reflekteras på scenen. Ryan är alltid noga med exakt vilken film han vill göra och han var väldigt mån om att göra en film som inte exkluderar någon.

— Vissa stora filmstjärnor på inspelningar har en tendens att försvinna i väg så fort kameran slås av, till sina privata trailers, men Meryl stannade kvar på inspelningen och det innebar att alla andra också stannade kvar, för alla ville vara där hon är. Det blev en jättemysig miljö och jag tror att vi alla tyckte att det blev en speciell stämning. Det kändes så glatt och jag tror att det beror mycket på Meryl och hennes sätt, säger han.

“När Harry mötte Sally”– Tekniskt sett inte en julfilm, males de viktiga scenerna utspelar sig kring den tiden. Den är otrolig.

Leave a Response