Thursday, June 24, 2021
Fashion

James Corden pomagal Harryju in Olivii zvezo ohraniti skrivnost – 24ur.com

255views

26-letni Harry Styles in 36-letna Olivia Wade sta se spoznala na snemanju Don’t Worry Darling, kjer sta se tudi zaljubila. Da sta zvezo kar nekaj časa lahko ohranila kot skrivnost, jima je pomagal voditelj James Corden, ki je pevcu ponudil prenočišče med snemanjem.

Novica, da sta Harry Styles in Olivia Wildepar, je presenetila mnoge. Skupaj sta se z roko v roki pojavila na ranču San Ysidro, kjer je v zakon stopila pevčeva agentkaGlenne Christiaansen, ki je večno zvestobo obljubila Jeffu Azoffu. Ljubezen sta uspešno skrivala med snemanjem filma Don’t Worry Darling, pri tem pa jima je pomagal voditelj James Corden, pri katerem je pevec stanoval v času snemanja. V prihajajočem celovečercu se bodo pojavili tudi Florence Pugh, Chris Pine in Gemma Chan.

James Corden je ponudil prenočišče Harryju Stylesu.FOTO: AP

“Harry in Olivia se komaj spoznavata. Na snemanju v Palm Springsu je bilo na snemanju le okrog 10 ljudi zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja covida-19. Harry je med snemanjem bival v hiši Jamesa Cordna, zato sta lahko zvezo dolgo skrivala. Ko sta spregovorila o ljubezni, so bili vsi presenečeni in iskreno navdušeni, ko je Harry Olivio za roko pripeljal na poroko v kalifornijskem Montecitu in jo predstavil kot svoje dekle”je povedal vir blizu zvezdnikoma.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Igralka se je z zaročencem Jasonom Sudeikisom razšla v začetku leta 2020, čeprav sta javnost o koncu zveze obvestila šele nekaj mesecev kasneje, Styles pa o svojem ljubezenskem življenju že dlje časa ni govoril. 

Presenečenje: Harry Styles in Olivia Wilde nov zvezdniški par

Leave a Response